- Dei gode stundene

Du verden for et kjøkken...

Lyngen_lista_tyri_1.jpg

Vi trenger ikke fortelle deg hvor viktig kjøkkenet er. Som "restaurant", oppholdsrom, kosekrok, samlingsplass, den gode samtalen osv. At vi gjør jobben vår er viktig. Det er mye å velge mellom når det gjelder materialer, farger, høyder, hvitevarer, skaper, skuffer og mye mer. Først skal vi lytte til dine behov, deretter komme med våre innspel - og til slutt anbefale hva vi mener. Men det er du som i dette tilfellet er kjøkkensjefen.

 

FRID Kjøkken

Vi produserer våre egne kjøkken. Der vi gjør "alt". Håndarbeid fra første til siste stund. Du kan se noe utstillt, og resten kan vi vise deg og diskutere oss frem til. Du flytter aldri med et slikt kjøkken... Med de fordeler og ulemper det kan gi:)

Utstilt på Knapphus.

 

Strai Kjøkken

En av Norges aller største og beste kjøkkenprodusenter, med lang og god historie. Kan tilby det aller meste for de aller fleste. Klikk her for å se hva de har å tilby. Vi står for alle tegninger og løsninger sammen med deg.

Utstilt på Knapphus, Odda og Karmøy.

  

 

Det aller beste for oss som selger og monterer kjøkken er å se hvor fornøyde kundene blir. Av og til virker det som om kjøkkenet betyr alt. For ekteskapet, jobben, hverdagen, ungene, svigermor, hunden... Ja alle ser ut til å bli fornøyd med et nytt kjøkken. 

 

 

FRID Kjøkken   Strai Kjøkken

 

Kjøkken for alle livets faser

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske. Strai har et stort utvalg av lekre fronter i kombinasjon med tekniske detaljer og ekstrautstyr. Velg din personlige stil. Strai maler og beiser kjøkkenet i din favorittfarge. Strai har et bredt utvalg av standardfarger og kan også levere i alle NCS-farger. Du finner mer info her Strai.no

 

Galleri for Kjøkken finner du her

 

Ser du etter smarte løsninger kan du ta en kikk her

 

Knapphus Leiligheten "alt under samme tak"

Vi har nå laget vår egen lille leilighet i vår utstilling for vise dere kunder hva vi produserer selv. En liten smakebit om hvordan det kan bli hjemme hos deg, om du har leilighet, hytte eller hus. Dette er for å vise det totale i ett og samme "rom". Her har vi utstilt Knapphus Kjøkken, Knapphus Soveromsinnredning, Knapphus Bad, Knapphus Garderobe, Knapphus Walk in, Knapphus Vaskerom. Så har vi også laget TV benken, samt stue bordet. 

 

Ta en kikk her på bildene fra Leiligheten.

                                                                                                                  

 

Inspirasjon