Hold inne CTRL og trykk + eller - for å endre skriftstørrelse

Kjøkken

Du verden for et kjøkken...

Vi trenger ikke fortelle deg hvor viktig kjøkkenet er. Som "restaurant", oppholdsrom, kosekrok, samlingsplass, den gode samtalen osv. At vi gjør jobben vår er viktig. Det er mye å velge mellom når det gjelder materialer, farger, høyder, hvitevarer, skaper, skuffer og mye mer. Først skal vi lytte til dine behov, deretter komme med våre innspel - og til slutt anbefale hva vi mener. Men det er du som i dette tilfellet er kjøkkensjefen.

 

Knapphus Kjøkken

Vi produserer våre egne kjøkken. Der vi gjør "alt". Håndarbeid fra første til siste stund. Du kan se noe utstillt, og resten kan vi vise deg og diskutere oss frem til. Du flytter aldri med et slikt kjøkken... Med de fordeler og ulemper det kan gi:)

 

Strai Kjøkken

En av Norges aller største og beste kjøkkenprodusenter, med lang og god historie. Kan tilby det aller meste for de aller fleste. Klikk her for å se hva de har å tilby. Vi står for alle tegninger og løsninger sammen med deg.

 

Det aller beste for oss som selger og monterer kjøkken er å se hvor fornøyde kundene blir. Av og til virker det som om kjøkkenet betyr alt. For ekteskapet, jobben, hverdagen, ungene, svigermor, hunden... Ja alle ser ut til å bli fornøyd med et nytt kjøkken. 

 

 

Knapphus Kjøkken   Strai Kjøkken

 

 

 

Kjøkken for alle livets faser

Strai gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske. PREMIUM - den bredeste og mest eksklusive kolleksjonen med kvalitet og detaljer av beste sort. KOMFORT - med et litt smalere sortiment som leveres med sammensatte skap for å gjøre monteringen enklere for deg. BASIS - leveres usammensatt med et brukervennlig sammensettingssystem – gjør det selv og få et flott kjøkken til en gunstig pris.

 

Galleri for Kjøkken finner du her

 

Ser du etter smarte løsninger kan du ta en kikk her

 

Knapphus Leiligheten "alt under samme tak"

Vi har nå laget vår egen lille leilghet i vår utstilling for vise dere kunder hva vi produserer selv. En liten smakebit om hvordan det kan bli hjemme hos deg, om du har leilighet, hytte eller hus. Dette er for å vise det totale i ett og samme "rom". Her har vi utstilt Knapphus Kjøkken, Knapphus Soveromsinnredning, Knapphus Bad, Knapphus Garderobe, Knapphus Walk in, Knapphus Vaskerom. Så har vi også laget TV benken, samt stue bordet. 

 

Ta en kikk her på bildene fra Leiligheten.